Prime Grill x Henning Kvick

Köttexperten Henning “Kvicken” Kvick har skrivit boken “Meat Cravings – less is more" och har över 160 000 följare på Instagram där han dagligen inspirerar kockar och matlagare runt om i landet med sina expertkunskaper om exklusiva styckdetaljer. 25 februari kommer Kvicken till Prime Grill för ett gästspel där du får chansen att genom en sharingmeny i fem serveringar prova premiumkött från några av världens bästa producenter. 

MENY

Wagyu & Pearls
Ryggbiff A5 Wagyu (Kagoshima), Pearls by Kvicken (Osetra caviar), svampduxelle, brioche

Steak Tartare
Råbiff, märgben, Kalixlöjrom, gräslök, citron

3 x Meat
• Zabuton (Snake River Farms)
• Flap (King River Wagyu)
• Hanging Tender (Miguel Vergara)

Tomahawk
Tomahawk Wagyu (King River), rödvinssås, tomat- & löksallad, sauce bearnaise, pommes frites

Lemon & Vodka
Citronsorbet, 2 cl vodka

• Femrätters sharingmeny 1495 kr/person
• Vinpaket standard 500 kr/person
• Vinpaket premium 1500 kr/person